BLOG

Horecava 2017: Koffie, Thee & Cacao: van oogst tot bereiding

3 januari 2017

Het paviljoen Boon & Blad bestaat uit een kas waar de bezoeker in zes stappen wordt meegenomen in het hele proces van koffie: van het oogsten van de bes tot aan de presentatie en bereiding in de koffie & thee bar. International Tea & Coffee Academy verzorgt hier dagelijks meerdere workshops over koffie en thee.

ITC Academy op Facebook

Wil je weten wat er allemaal speelt binnen onze community? Klik hier om op onze Facebookpagina te kijken.

ITC Travel

Reis mee en beleef zelf de wonderbaarlijke aspecten van de koffie en theewereld en de gastvrijheid van haar mensen. En kom thuis met een koffer vol kennis, ervaring en herinneringen! Powered by Origin Trips.

KIJK HIER VOOR ONZE VOLGENDE REIZEN!

Marieke Koppejan
Master Barista Program leerjaar 2

Pascal de Bie (R)
SCAE Barista Skills Foundation

Bart Engels (L)
SCAE Barista Skills Foundation

Steven Schepers (R)
SCAE Barista Skills Foundation

Jarin Harwig (L)
SCAE Barista Skills Foundation

Around the World

Amersfoort: Andere koffie bij Le Souq

 

Afgelopen weekend ging ik met twee vrienden een gezellig uit eten bij Amicitia Foodvillage...

Must try

Capriole Rwanda Kigoma
Capriole Rwanda Kigoma
Tie Guan Yin
Dick Taylor Bolivia
Dick Taylor Bolivia
Moonshine
Moonshine white cake
Taza
Taza
Rózsavölgyi Masala
Rózsavölgyi Masala
Marou Ba Ria 76%
Marou Bar Ria 76%
Golden Coffee Box
Golden Coffee Box
Rohini Early First Flush Darjeeling
Rohini Early FF Darjeeling
Extra Premium Gyokuro
Extra Premium Gyokuro