Overzicht

Werk maken van je kennis/kunde

Koffie, Thee, Cacao!

Voor mensen die professioneel aan de slag willen om hun kennis en kunde over koffie, thee of cacao te delen met klanten.

Je hart gaat sneller kloppen van koffie, thee of cacao (of alle drie!) en niet alleen van de cafeïne!

Je interesse voor het product en de technieken is zo groot, dat je je de afgelopen tijd hebt verdiept om je kennis en kunde te vergroten.

Je wilt niets liever dan de kennis en kunde die je hebt opgedaan in de praktijk delen met anderen, er echt werk van maken.

De Masterclass Werk maken van je kennis en kunde – Koffie, Thee, Cacao geeft je direct inzicht in de stappen die je kan nemen om professioneel met je kennis en kunde aan de slag te gaan.

Na de Masterclass:

·       Weet je welke mogelijkheden er zijn om professioneel aan de slag te gaan met je kennis en kunde; Weet je welke mogelijkheden bij jou passen; Weet je wat je nodig hebt om te starten als zelfstandige; Heb je de eerste stap om aan de slag te gaan al gezet!

De Masterclass helpt deelnemers met het oriënteren van de mogelijkheden in de specialty markt. Dat kan een espressobar of theebar zijn, maar er is natuurlijk nog veel meer te doen dan een espresso- of theebar beginnen! 

Het kiezen voor 'wat ga ik nu doen' staat centraal in de Masterclass. Dus: Wat zijn de mogelijkheden, wat houdt dat in, wat past bij je en hoe zet je de eerste stappen?
Deelnemers krijgen handvatten om te kunnen kiezen voor hun weg in de markt. WAAROM is tijdens de Masterclass belangrijker dan HOE en WAT. Vervolgens gaan ze naar huis met een helder beeld van wat ze kunnen gaan doen. 
Ook krijgen deelnemers met een idee voor een bedrijf of project te kans om te checken of dit ook realiseerbaar is.
Deelnemers hoeven dus geen koffiebar-droom te hebben, zelfs geen ondernemersdroom. De wens om professioneel aan de slag te gaan met koffie, thee of cacao is genoeg.

De Masterclass wordt gegeven door Moniek Smit, adviseur en mentor voor ondernemende professionals met een expertise.

Moniek Smit is sinds 2001 actief geweest als zelfstandig koffie-expert en marketeer. Ze stond aan de wieg van bijvoorbeeld Barista Company, SCAE Coffee Diploma System in Nederland en The Amsterdam Coffee Festival.

Locaties

DEN HAAG

International Tea & Coffee Academy
Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag
T. 06 12 80 25 93

ZEEWOLDE

International Tea & Coffee Academy
Gildenveld 8
3892 DG Zeewolde
T. 06 12 80 25 93

Cursus Datum Tijd Plaats Prijs ex btw
ex certificaat
Werk maken van je kennis/kunde Onbekend Onbekend Zeewolde € 127,00 Aanmelden