Overzicht

Tea, Coffee and Chocolatepairing

In deze Masterclass kijken we kort naar de achtergrond, geschiedenis en parallellen van de producten thee, koffie en chocolade, waarna we op zoek gaan naar smaak, overeenkomsten en verschillen.

We geven antwoord op de volgende vragen:
Hoe proef je chocola, hoe proef je thee, hoe proef je koffie?
Hoe wordt chocola gemaakt?
Wat zijn de verschillen tussen Single Origin en commerciële chocolade, thee en koffie? Waar let je op bij pairing?

Deze theorie wordt afgewisseld met proefsessies, blind proeven, proefnotities vergelijken en zelf combinaties bedenken.

Tijdens de proefsessies proeven we thee, koffie en chocolade apart en samen.

Locaties

DEN HAAG

International Tea & Coffee Academy
Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag
T. 06 12 80 25 93

ZEEWOLDE

International Tea & Coffee Academy
Gildenveld 8
3892 DG Zeewolde
T. 06 12 80 25 93

Cursus Datum Tijd Plaats Prijs ex btw
ex certificaat
Tea, Coffee and Chocolatepairing 12-12-2015 10:00–17:00 Den Haag € 147,00 Aanmelden