Overzicht

Origine chocolade

Algemeen

Op 16 januari verzorgt het topmerk Original Beans een Masterclass origine chocolade. 

Philipp Kauffmann startte tien jaar geleden het bedrijf Original Beans met het doel de productie van cacao rond beschermde gebieden te promoten en met de cacao top-chocolades te maken. Inmiddels werkt Original Beans in zeven verschillende gebieden. Dit levert een verfijnd en breed pallet aan smaakverschillen op en er zijn diverse top-chefs die de chocolades prefereren. Philipp zelf komt deze Masterclass geven. Hij wordt daarbij ondersteund door Erik Sauër. Erik initieerde in dezelfde periode el Sauco, een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de import en distributie van origine chocolades. Hij heeft diverse chocolademakers in cacao producerende landen bezocht.

Duur

17.30 - 21.00 uur

KOSTEN

€ 25,00 exclusief BTW
Inclusief eenvoudig en verrassend tapasmenu, zodat je het avondeten kan overslaan.

Doelgroep

professionals uit de chocolade, koffie en thee omgeving. O.a. wederverkopers en hun medewerkers.

Programma

  • We lopen door de basisbegrippen van origine chocolades.
  • We leren origine chocolades proeven en beoordelen.
  • We leren meer over de duurzame productie van cacao en de wijze waarop Original Beans samenwerkt met lokale cacaoboeren.
    •  

     

 

  

Locaties

DEN HAAG

International Tea & Coffee Academy
Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag
T. 06 12 80 25 93

ZEEWOLDE

International Tea & Coffee Academy
Gildenveld 8
3892 DG Zeewolde
T. 06 12 80 25 93

Cursus Datum Tijd Plaats Prijs ex btw
ex certificaat
Origine chocolade 16-01-2017 17:30–21:00 Den Haag € 25,00 Aanmelden