Overzicht

Geavanceerde variabelen bij het bereiden van thee

Thee: er wordt gezegd dat geen enkele thee twee keer precies hetzelfde zal smaken. 

Theebladeren en water zijn twee producten die alle smaken en geuren in zich opnemen. Elke kleine verandering in de omgeving heeft invloed op de smaak. In deze Masterclass kijken we dieper naar de variabelen waar je tijdens het bereiden van een thee invloed op uitoefent. Een stapje verder dan temperatuur, trektijd en ratio water tot blad.

We kijken naar de interactie tussen water, theeservies, theebladeren, smaakveranderende materialen en stemming. Je krijgt kennis over alle mogelijkheden om de smaak van thee te beïnvloeden en leert de basis voor benodigde vaardigheden, zoals schenkmethoden, waar je jezelf verder in kan verrijken.

De Masterclass wordt gegeven door Pieter-Bas Prins, theeconnaisseur van Simply in Bliss.

Datum: 29 november 2016
Tijden: 19:00 - 22:30 uur
Locatie: Zeewolde
Kosten: 47,00 euro ex BTW

Locaties

DEN HAAG

International Tea & Coffee Academy
Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag
T. 06 12 80 25 93

ZEEWOLDE

International Tea & Coffee Academy
Gildenveld 8
3892 DG Zeewolde
T. 06 12 80 25 93

Cursus Datum Tijd Plaats Prijs ex btw
ex certificaat
Geavanceerde variabelen bij het bereiden van thee 29-11-2016 19:00–22:30 Zeewolde € 47,00 Aanmelden