Overzicht

Cacao & chocolade - de mooiste origines ter wereld

 

Masterclass cacao & chocolade - de mooiste origines ter wereld

De mooiste cacao soorten komen uit tropische gebieden. Net als bij wijn is de variëteit, terroir en herkomst erg belangrijk voor de uiteindelijke smaak van cacao. Hoe kun je een goede chocolade herkennen en welke route legt de boon af tot deze verwerkt wordt tot chocolade? In deze masterclass leer je alles over origine chocolade en natuurlijk wordt er ook volop geproefd! 

 

Datum: maandag 22 mei 2017

Tijdstip: 19.00-21.30 uur

Locatie: Den Haag, Saturnusstraat 72 - unit 60 in de Caballero Fabriek

Tarief: € 67,00 exclusief BTW

 

Deze Masterclass wordt gegeven door Marika van Santvoort van Machocolo. Marika organiseert o.a. het Chocoa, het grootste evenement in Nederland gericht op de verduurzaming van de cacaosector. Chocoa vindt plaats tussen 21 tm 25 februari 2018 in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Locaties

DEN HAAG

International Tea & Coffee Academy
Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag
T. 06 12 80 25 93

ZEEWOLDE

International Tea & Coffee Academy
Gildenveld 8
3892 DG Zeewolde
T. 06 12 80 25 93

Cursus Datum Tijd Plaats Prijs ex btw
ex certificaat
Cacao & chocolade - de mooiste origines ter wereld 22-05-2017 19:00–21:30 Den Haag € 67,00 Aanmelden