Overzicht

Brewing & Grinding Professional

In onze basis training in het Master Barista Program eerste leerjaar hebben we een start gemaakt met het technisch benaderen van koffie. In deze Masterclass gaan we dieper in op het extractieproces.

Wat is de invloed van deeltjesgrootte (en vooral de samenstelling van deeltjesgrootte) op smaak? Wat zijn de zes basiselementen bij het zetten van koffie? Hoe meet je het resultaat hiervan en hoe breng je dit in kaart?

Vooropleiding: Brewing & Grinding Intermediate of het eerste leerjaar van het Master Barista Program.

Locaties

DEN HAAG

International Tea & Coffee Academy
Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag
T. 06 12 80 25 93

ZEEWOLDE

International Tea & Coffee Academy
Gildenveld 8
3892 DG Zeewolde
T. 06 12 80 25 93

Cursus Datum Tijd Plaats Prijs ex btw
ex certificaat
Brewing & Grinding Professional 23-02-2016 10:00–17:00 Den Haag € 397,00 Aanmelden